Aanbod

Momenteel hebben we op onderstaande locaties nog ruimte beschikbaar.

Kantoorruimte Rijswijk (Plaspoelpolder)
Op een gunstige locatie nabij afslag van de A4 en A13 hebben we in een vrijstaand kantoorgebouw meerdere fraaie kantoorunits beschikbaar. Ben je op zoek naar een leuke kantoorruimte in de Haagse regio dan is dit zeker een bezichtiging waard. Parkeren kan op eigen terrein. We werken met flexibele contracten waarbij we een wederzijds opzegtermijn van 1 maand hanteren.

Kantoor-/werkruimtes Utrecht (Papendorp)
Op supercentrale locatie in Papendorp hebben we in een fraai kantoor-/showroomgebouw multifunctionele ruimtes beschikbaar. Ben je op zoek naar kantoor-, werk-, showroom- of workshopruimte, meld je dan aan.

Nette kantoorruimtes in Den Haag (Laak)
Op een gunstige locatie in Den Haag (Laak) hebben we royale kantoor-/werk-/studioruimtes in verschillende afmetingen beschikbaar. Gelegen op gunstige locatie t.o.v. snelweg en je bent ook snel in de stad. Lage maandelijkse vergoeding en flexibele overeenkomsten.

Fraaie zeer ruime open ruimte op begane grond in Den Haag (Laak)
Op een gunstige locatie in Den Haag (Laak) hebben we een fraaie zeer royale kantoor-/werk-/studio-/atelierruimte beschikbaar. De ruimte is, door de grootte en plafondhoogte echt multifunctioneel! Gelegen op gunstige locatie t.o.v. snelweg en je bent ook snel in de stad. Lage maandelijkse vergoeding en flexibele overeenkomsten. Dus ben je op zoek naar  een nette/hippe werk-/studio-/workshop-/kantooruimte meld je dan snel aan.

Kantoor-/werk-/studio-/workshopruimte Rozenburg
In een leuke parkachtige omgeving hebben we, in een net vrijstaand gebouw, lichte en frisse ruimtes beschikbaar. De fraaie ruimtes in het gebouw zijn heel goed te gebruiken als workshopsruimte, atelier, fotostudio of uiteraard als kantoor. Parkeren kan op eigen terrein.

Atelierruimtes Vlaardingen
Op een leuke zeer vrije en groene locatie aan de rand van de Broekpolder hebben we, in een vrijstaand gebouw met ruime tuin en eigen parkeergelegenheid, meerdere ruimtes beschikbaar die goed als atelier gebruikt kunnen worden. De ruimtes liggen allen op de begane grond en beeldhouwen, kliederen en kledderen geen probleem! We werken met een lage maandelijkse vergoeding en per maand opzegbare contracten.

Kantoor-/werkruimte Almere-centrum
In het centrum van Almere hebben we, in een modern gebouw met parkeergelegenheid en op loopafstand van het station, nette representatieve ruimtes in verschillende maten beschikbaar. De ruimtes kunnen, naast gewoon als kantoor, door de hoogte van het plafond ook ideaal worden gebruikt als (foto-)studio of workshopruimte. Lage maandelijkse vergoeding en flexibele overeenkomsten. Ben je op zoek naar nette werk-/kantooruimte meld je dan aan.

Kantoorruimte Den Haag (Binckhorst)
In een mooi en representatief gebouw in de Haagse Binckhorst hebben we momenteel, op bruikleenbasis, nog enkele nette kantoor-/werkruimtes beschikbaar. Super gunstig gelegen nabij uitvalswegen. Lage maandelijkse vergoeding en flexibele overeenkomsten.

Woonruimte Steenwijk
Niet meer beschikbaar!!! In samenwerking met Aandacht Vastgoed hebben we in de wijk Oostermeenthe, op een geweldige rustige locatie aan het water, meerdere nette appartementen op de begane grond beschikbaar. De appartementen zijn geschikt voor 1 of 2 personen. Het betreft hier tijdelijke bewoning op basis van bruikleenovereenkomsten, hetgeen betekent dat we werken met een wederzijds opzegtermijn van 28 dagen. De maandelijkse vergoeding is € 200,-. Indien je interesse hebt dan dien je je in te schrijven via de website van Aandacht Vastgoed. (www.aandachtvastgoed.nl/inschrijven)

Garageboxen Steenwijk
In de wijk Oostermeenthe hebben we tijdelijk meerdere garageboxen beschikbaar. We rekenen een maandelijkse vergoeding van € 50,- per box. Indien je interesse hebt dan dien je je in te schrijven via de website van Aandacht Vastgoed (www.aandachtvastgoed.nl/inschrijven)