Nieuws

Leegstandbeheer een uitstervend beroep of toegevoegde waarde?

De markt trekt flink aan en er wordt weer volop verkocht en verhuurd. Dit neemt niet weg dat er nog voldoende leeg staat en het juist nu belangrijk is dat uw te huur/te koop staande vastgoed er optimaal bij staat. Het aanbod voor potentiele huurders en kopers is nog groot en de beslissing voor uw gebouw of die van “de buurman” zit in de details. Locatie, grootte en aanwezige faciliteiten zijn uiteraard belangrijke factoren, maar de eerste indruk speelt ook nog steeds een zeer belangrijke rol. Juist die eerste indruk kunnen wij voor u medebepalen. Wilt u met uw potentiele partij bezichtigen in een kil, leeg en stoffig gebouw of juist in een gebouw waar een goede sfeer hangt, het levendig is, de lampjes branden, de koffie pruttelt en daarmee de mogelijkheden in uw gebouw worden benadrukt?

Een uitstervend beroep? Zeker niet, wij kunnen juist nét het verschil maken!

24/7 vastgoedbeheer is gespecialiseerd in het op innovatieve wijze tijdelijk beheren van leegstaand vastgoed. Wij zorgen dat uw gebouw tijdelijk in gebruik wordt genomen conform bestemming. Bijkomend voordeel is dat uw vastgoed ook gelijk is beschermd tegen de negatieve gevolgen die leegstand met zich meebrengt.

Bent u op zoek naar een Leegstandsbeheerder die de waarde van uw vastgoed als hoogste prioriteit heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.